Zonnepanelen

Zonnepanelen

Sinds 1995 staat Electro Peter Aerts (EPA) u ter beschikking met kwaliteitsvolle elektriciteitswerken, HVAC en warmtepompen. Sinds die dag zijn wij mee blijven evolueren in onze professionele service en de mogelijke technieken die er op de markt beschikbaar waren. Denk aan PV installaties (zonnepanelen) voor zowel bedrijven als particulieren.

Gebruikte materialen

Als plaatser van zonnepanelen staat de kwaliteit van de gebruikte materialen op de eerste plaats. Wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, een snelle en efficiënte plaatsing en tevens een goede opvolging en garantievoorwaarden. WIj werken enkel met hoogstaande en kwaliteitsvolle producten.

Zonnepanelen

Wij maken gebruik van meerdere types zonnepanelen. BIj het kiezen van de zonnepanelen houden wij rekening met de mening van de klant en onze professionele visie. Op deze manier komen we samen tot het voor de klant best geschikte materiaal.

Omvormer

Naargelang het vermogen opgewekt door de geplaatste zonnepanelen zal het type omvormer verschillen. Hoe groter het  opgewekte vermogen is hoe zwaarder de omvormer zal zijn. Tevens is het mogelijk om 2 of meerdere omvormers te plaatsen. De omvormer van het merk Huawei, SunGrow, en SMA word het meest gebruikt omdat dit kwalitatief, volgens ons het beste product is.

 

Electro, uw comfort, onze zorg