Gebruik de zon voor uw warm water !

Waarom zou je een hoge energierekeningen betalen, als er mogelijkheden bestaan die deze kosten drukken. Een zonneboiler is daar een onderdeel van. Door de zon te gebruiken voor het opwarmen van uw sanitair warm water, ga je gratis energie gebruiken in plaats van de steeds maar duurder wordende betalende energie. Bovendien wordt een zonneboiler nog hoog gesubsidieerd (pdf REG), geen enkele reden voor nog een dag langer te wachten.

Bij ons heb je de keuze in verschillende systemen, waaronder een boiler vervaardigd uit roestvrij staal. Dit voor uw comfort en de garantie op een lange levensduur.

Dit geldt ook voor de collectoren. Je kan opteren voor de klassieke vlakkeplaatcollector, maar ook voor de hoog rendement buiscollector. Voorheen niet zo interessant door het hoge prijskaartje.

Voor de energieëficiëntie te verhogen zullen wij ook altijd opteren voor een oplossing op maat. Onze boiler zullen wij altijd afstemmen op uw huidige installatie. Wens je meer informatie over onze systemen en de verschillen ervan, neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons

 

Wat is een zonneboiler?

 

 

 
EPA
Europark 35
3620 Lanaken
T 089 / 24 46 50
F 089 / 25 81 51
info@epa-solar.be